Voorwaarden custom foto :

Om een custom foto te laten maken heeft u een goede duidelijke foto nodig.

U kunt het beste eerst de foto en het verzoek indienen via het email adres voordat u een lay out laat maken, dit i.v.m. kwaliteit en wensen .

U geeft bij de aanvraag van een foto aan welk formaat u zou willen laten maken, het kan zijn dat u een ander advies krijgt. Denk hier bijvoorbeeld aan details van een foto.

Als u van een rechthoekige foto een vierkante afbeelding wilt laten maken zal de foto worden bijgesneden en daardoor zullen delen van de foto komen te vervallen.

Als u de opdracht geeft om de custom foto te laten maken dan is deze definitief, het verschuldigde bedrag betaald u vooruit en de afbeelding kunt u niet ruilen en u kunt ook niet gebruik maken van het retourrecht. Dit omdat het om persoonlijk gekozen foto’s gaat.

De afbeelding wordt in het buitenland gemaakt, de verwachtte levertijd is maximaal 4 weken. De levertijd kan afwijken.

Ik bewerk geen foto’s .

Indien ik van mening ben dat de foto niet de juiste kwaliteit heeft om er een custom foto van te laten maken zal ik u dit aangeven en met de rede ervan. Juist omdat u de afbeelding persoonlijk heeft uitgekozen . Uiteraard aan u zelf de keuze of u dan wel of niet de afbeelding wilt laten maken.